Не здалися: Нардепи просять переголосування за відставку Кабміну Яценюка

Ігор Луценко та Костянтин Усов заявили, що через технічний збій їхні голоси не зарахували.

Ігор Луценко. Фото: gigamir.net.

Нардепи від "Батьківщини" Ігор Луценко та від БПП Костянтин Усов заявили, що проголосували за постанову про висловлення недовіри уряду, проте система підрахунку голосів їх не зарахувала. Про це вони написали на своїх сторінках у Facebook, передають Патріоти України.

Луценко вважає, що така ситуація - підстава для Ради переголосувати відставку Кабміну ще раз 17 лютого. "Приміром, я тиснув зелену кнопку "за" відставку уряду, потім виявилося, що у мене і у Олени Сотник із Самопомічі картки не спрацювали) Borislav Bereza свідок, сидів поряд. До речі, завтра у Гройсмана буде непоганий шанс - є привід переголосувати відставку, бо реально є підстави технічного збою. Якщо незаконно Гройсман по 10 разів переголосовував закони, то чому цілком законно не спробувати переголосувати хоча б 1 раз? Сподіваюся, усі нас підтримають у цій вимозі, так?", - написав Луценко.

У свою чергу Усов заявив, що сьогодні планує подати до ВР заяву про незарахування його голосу. "Система Рада взагалі не зафіксувала мій голос. Не просто помилково зарахувала щось інше, а взагалі визначила, що я "не голосував". Хоча я був на своєму робочому місці і натискав зелену кнопку. При свідках", - наголосив нардеп від БПП.

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...