Не зупиниться: Названі країни, де Путін може влаштувати нові гарячі точки

Росія продовжить використовувати всі доступні способи для дестабілізації ситуації в світі, так як у Путіна просто немає інших методів.

Фото: ЗМІ

Російський президент Володимир Путін швидше за все і далі буде продовжувати політику розпалювання кровопролитних конфліктів і шантажу. Про це в колонці для "Апострофа" пише військовий оглядач, головний редактор сайту "Інформаційний спротив" Юрій Карін, повідомляють Патріоти України.

"Заклик представника Держдепу США Курта Волкера посилити антиросійські санкції за окупацію Криму - це чіткий сигнал про недоговороздатність РФ у мирному врегулюванні ситуації в Україні. Тому якихось послаблень від агресора чекати не слід. Якщо Путін і матиме намір піти на поступки Заходу, то в першу чергу буде "зливати" своїх дружків Асада, Ина або Хаменеї. І в той же час гібридними способами створювати нові вогнища кровопролиття для продовження шантажу. Нам залишається тільки гадати, де рвоне в черговий раз - на Балканах, в Афганістані або в Лівії...", - вважає оглядач.

За його словами, Росія продовжить використовувати всі доступні способи для дестабілізації ситуації в світі, так як у Путіна просто немає інших методів. "В умовах санкцій і тотальної російської корупції Путін тільки за допомогою погроз і шантажу може залишитися при владі на черговий термін і намагатися її зберегти протягом наступних шести років", - упевнений Карін.

У приклад він наводить недавнє звернення президента РФ до Федерального зібрання, під час якого було представлено нову ядерну зброю.

"У заявах МЗС і самого Путіна чітко читалося, що бравурний посил був призначений для внутрішнього споживача і носив виключно передвиборчий характер з метою мобілізації електорату. Так само як і вкинута теза про те, що країна обирає не президента, а головнокомандувача", - зазначає оглядач.

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставку Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...

"Коли ти сидиш, скажімо, в Петербурзі": Буданов спрогнозував новий наступ росіян та назвав умову закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:45

Вже у червні Росія може почати великий наступ, щоб спробувати захопити всю територію Донецької та Луганської областей. Після цього росіяни зосередяться на президентських виборах у Сполучених Штатах Америки та їхніх наслідках. Так вважає очільник Головн...