"Неадекват": У Лукашенка ополчилися на улюбленого байкера Путіна за його слова про Білорусь

У КДБ Білорусі пообіцяли розібратися з висловлюваннями Залдостанова, який вважає Білорусь і Україну частинами Росії.

"Нічний вовк" Олександр Залдостанов заявив, що вважає Білорусь і Україну частинами Росії. Фото: РИА Новости.

У КДБ Білорусі заявили про те, що звернуть увагу на слова відомого прихильника президента Росії Володимира Путіна, скандального лідера мотоклубу "Нічні вовки" Олександра Залдостанова, який під час візиту до меморіального комплексу "Хатинь" заявив, що вважає Білорусь і Україну частинами Росії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Коментувати заяву людини, яка була невідомо в якому стані під час його висловлювання, я не буду", - сказав журналістам прес-секретар КДБ Дмитро Побяржін. "Але я зверну увагу наших компетентних підрозділів на це", - запевнив він.

Як повідомлялося раніше в ЗМІ, в січні поточного року Залдостанов виступив на мітингу в підтримку глави Чеченської Республіки РФ Рамзана Кадирова, де закликав повоювати за свободу проти американської демократії. В кінці березня Залдостанову заборонили в'їзд на територію Європейського Союзу.

Засоби ППО та снаряди: Міноборони Швеції просто зараз поставляє Україні рекордну партію зброї

вівторок, 23 квітень 2024, 8:05

Парламент Швеції минулого місяця ухвалив фінансування нового пакета допомоги для України в обсязі 650 мільйонів євро, він передбачає постачання систем протиповітряного захисту та артилерійських снарядів, які надходять в Україну просто зараз. Про це нап...

Нею, ймовірно, знищили Трипільську ТЕС: Скільки ракет Х-69 може бути в Росії

вівторок, 23 квітень 2024, 7:57

На даний час Росія може мати близько 55 модернізованих ракет Х-69, які є новою загрозою для України. Про це йдеться в матеріалі РБК-Україна "Загрози з боку Росії та мобілізація по-новому. Що чекає Україну влітку на фронті та у тилу", передають Патріот...