Небезпечна кореспонденція: У штаб-квартирі МВФ в Парижі стався вибух

З будівлі, де розташовані Міжнародний валютний фонд і Світовий банк, евакуйовані всі співробітники після вибуху поштової посилки.

У будівлі МВФ в Парижі вибухнула посилка. Фото: НТВ.

У Парижі стався вибух в штаб-квартирі МВФ після того, як співробітники відкрили посилку. В результаті інциденту постраждала одна людина, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Повідомляється, що посилка вибухнула, коли її відкрили в штаб-квартирі МВФ. В результаті вибуху отримав легкі поранення 66-річний співробітник офісу. В даний час з'ясовуються всі обставини події, на місці працює поліція.

Відзначимо, паризький офіс МВФ знаходиться в центрі міста поруч з Ейфелевою вежею.

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...