Немає жодних сумнівів, Росія втручалася у вибори в США, - екс-директор ФБР

Джеймс Комі також заявив, що Трамп не просив його припинити розслідування щодо втручання РФ у вибори.

Джеймс Комі. Фото:https://vidomosti-ua.com

Екс-директор ФБР Джеймс Комі заявив, що не має сумнівів в тому, що Росія втручалася у вибори президента США. Про це він сказав під час звіту перед Комітетом розвідки Сенату про його взаємодії з президентом США Дональдом Трампом, повідомляють Патріоти України з посиланням на Reuters.

"Немає ніяких сумнівів, Росія втручалася у вибори в США", - сказав Комі.

Екс-директор ФБР також заявив, що Трамп не просив його припинити розслідування щодо втручання РФ у вибори.

Раніше в Білому домі запевнили, що Трамп не скористається своєю прерогативою вимагати конфіденційності його бесід і листування та не блокуватиме виступ Комі перед комітетом Сенату з розвідки.

Сам Комі звинуватив Трампа в тому, що той просив "дати спокій" екс-раднику Майклу Флінну і розслідуванню його можливих зв'язків з РФ під час президентської кампанії.

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...

Готовий на 95%: У Раді розповіли, що буде із новим законопроєктом про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:44

Законопроєкт про мобілізацію станом на четвер, 28 березня, готовий на 95%. Комітет Верховної Ради України з національної безпеки, оборони та розвідки закінчив розгляд 4051 з 4266 правок до документа. Але це не означає, що він готовий до голосування. Пр...