Необхідно показати усім новий імідж України, - екс-міністр юстиції Грузії

Ека Ткешелашвілі розповіла, наскільки важливо просувати за кордоном позитивний імідж держави

Фото: "Главком"

Екс-міністр закордонних справ Грузії, перша жінка-генпрокурор на пострадянському просторі, екс-міністр юстиції Грузії Ека Ткешелашвілі розповіла у інтерв'ю каналу "24", що займатися брендингом країни важливо для інвестиційного клімату, адже думати, що всю позитивну інформацію про нас знають у світі - неправильно. Про це повідомляють Патріоти України.

За думкою Еки, про новий імідж країни мають дізнатись всі. "Той імідж України, який пов'язаний що з війною, що з Росією, що з позитивними змінами у країні – треба добре доводити цю інформацію. На мій погляд, це і є те, що буде пов'язано з просуванням іміджу країни за кордоном", - підкреслила грузинський політик.

Якщо це добре і продумано зробити, зазначає вона, це реально добре діє на інвестиційний клімат країни, який важливий для розвитку економіки. "Ці гроші можуть більше грошей привести, якщо їх розумно витрачати", - зауважила Ека.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...