Необов'язково "свій кандидат": Названо ще одну мету ворогів України на виборах президента

В Росії вже мають досвід того, що навіть найбільш проросійський кандидат на посту президента буде змушений проводити проукраїнську політику.

Головна мета Кремля - підірвати довіру до української влади в світі. Фото: Укрінформ.

Головною метою Кремля на майбутніх президентських виборах в Україні буде не стільки перемога умовно "проросійського кандидата", як демонстрація світу нелегітимності і неефективності української влади. Про це йдеться в матеріалі, підготовленому Міжнародним центром перспективних досліджень, передають Патріоти України.

Зазначається, що в Росії вже мають досвід того, що навіть найбільш проросійський кандидат на посту президента буде змушений проводити проукраїнську політику. "Ворогам України потрібен провал легітимності українських виборів, демонстрація світові, що Україна фальсифікує вибори і використовує адмінресурс не зважаючи на те, хто при владі – проросійський чи прозахідний політик. На фоні масового підкупу, контролю ЗМІ, обмежень прав опозиції, використання адмінресурсу і силових відомств в інтересах влади, знову буде піднята теза про те, що Україна – це “failed state”, підтримувати та співпрацювати з якою – безнадійна й безперспективна справа", - підкреслюють експерти.

Тому для українців важливо підходити до виборів відповідально і не погоджуватися на підкуп виборців кандидатами. "Це повинен усвідомлювати кожен відповідальний політик і державний діяч. Це повинен розуміти і кожен український виборець, якого будуть намагатися втягнути, обіцяючи “копійку” за голос, в різні електоральні схеми (участь у так званих “каруселях” тощо). Досить займатися програмуванням бідності й сприймати вибори як ринок, голосуючи за того, хто більше дасть. Час робити усвідомлений вибір на основі критичної оцінки кандидатів і їх пропозицій. Жодна передвиборча "тисяча чи півтори” не варта втрати державності, тисяч загиблих на Сході України, які боронили нашу незалежність й тих, хто наразі продовжує це робити", - йдеться в матеріалі.

Джерело: Апостроф

Агітував колег співпрацювати з окупантами: На Харківщині викрили співробітника "Укрзалізниці" (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 14:04

На Харківщині викрили та повідомили про підозру 52-річному співробітнику Укрзалізниці, який був прихильником російської агресії та агітував своїх колег співпрацювати з окупантами. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти Укр...

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...