Несподівано: Абромавічус повернувся до виконання обов'язків міністра

Глава МЕРТ не відкликав свою заяву про відставку і заявив, що має намір йти до кінця.

Айварас Абромавічус. Фото: zn.ua.

Глава МЕРТ не відкликав свою заяву про відставку. Міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус повернувся до виконання своїх обов'язків. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Після деякої паузи, викликаної скандалом за участю одного з лідерів БПП Ігоря Кононенка, в результаті якого міністр подав у відставку, Абромавічус прийняв рішення повернутися в МЕРТ.

Нагадаємо, на початку лютого міністр економіки Айварас Абромавічус звинуватив одного з лідерів "Блоку Петра Порошенка" Ігоря Кононенко в спробі підім'яти міністерство під себе і подав у відставку. Справою зацікавилося Антикорупційне бюро, яке проводить розслідування за даним фактом.

Разом з тим, Абромавічус не став відкликати, як його колеги Юрій Стець, Олексій Павленко, Андрій Пивоварський і Олександр Квіташвілі, подані раніше заяви про відставку, заявивши, що має намір йти до кінця.

Україні передадуть прототипи артилерійських снарядів дальністю у 100 км – голова правління Rheinmetall

неділя, 5 травень 2024, 16:52

Оборонний концерн Rheinmetall (Німеччина) протягом 2024 року планує поставити Україні "сотні тисяч" артилерійських боєприпасів. Серед них будуть прототипи снарядів із дальністю 100 кілометрів. Про це оголосив голова правління Rheinmetall Армін Папперге...

Чехія відкликає свого посла в Росії

неділя, 5 травень 2024, 16:06

Міністерство закордонних справ Чехії вирішило відкликати з посади посла в Росії Вітезслава Півоньку, який з 2022 року фізично перебуває в Празі. Цю інформацію голова відомства Ян Ліпавський підтвердило агентству ČTK, повідомляють Патріоти України. Рані...