Несподівано: Порошенко анонсував люстрацію серед своїх друзів

Перевірка співробітників Адміністрації Президента розпочнеться з 15 червня 2016 року.

Відповідно до закону про очищення влади люстраційна перевірка пройде в Адміністрації президента. Ілюстрація:telegraf.com.uaПрезидент України Петро Порошенко призначив проведення перевірки співробітників своєї адміністрації відповідно до закону про очищення влади. Про це йдеться у розпорядженні глави держави №821, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу президента.

Відповідно до документа, з 15 червня 2016-го року люстраційну перевірку пройдуть прес-секретар Порошенка Святослав Цеголко, помічники, радники президента, а також представник глави держави по Криму і його заступники, керівник секретаріату національної тристоронньої соціально-економічної ради, і голова національної служби посередництва і примирення.

До речі, у Генеральній прокуратурі України відзвітували про звільнення двох сотень співробітників, які підпадають під люстраційний закон.

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...