Несподівано: Росія оприлюднила таємну переписку з Терезою Мей

У у Росії пояснили, що дії Лондона по "справі Скрипаль" нібито змусили їх розкрити дані про небажання Британії співпрацювати по попередніх гучних справах.

Фото: espreso.tv

Генеральна прокуратура Російської Федерації оприлюднила листування з прем'єр-міністром Великобританії Терезою Мей під час перебування її главою МВС Британії. Відповідні документи були опубліковані в Telegram-каналі відомства, повідомляють Патріоти України.

У заяві зазначено, що в 2010 році заступник генпрокурора РФ відправив на ім'я Мей особистий лист з приводу "неналежного забезпечення британською владою безпеки учасників кримінального процесу у справі Бориса Березовського".

Воно нібито залишилося без відповіді. "За останні півтора десятка років в компетентні органи Великобританії було направлено 83 запити про видачу осіб для притягнення їх до кримінальної відповідальності. З цієї кількості за 72 запитами особи обвинувачуються у скоєнні або вже засуджені за вчинення розкрадань в Російській Федерації на загальну суму близько 500 мільярдів рублів", – розповів заступник генерального прокурора РФ Саак Карапетян.

За його словами, з цих запитів 60 вже відхилили, в тому числі 55 - у зв'язку з наданням статусу біженця або притулку через "кримінальне переслідування, визнане політично мотивованим". Також у Росії пояснили, що дії Лондона по "справі Скрипаль" нібито змусили їх розкрити дані про небажання Британії співпрацювати по попередніх гучних справах.



https://24tv.ua/politika_tag2228

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...