"Нет русского духа": Терористи з РФ, які рушили на Донбас, розчаровані місцевою "ватою" (відео)

Сподівання російських найманців, що за ідеали "русского мира" підніметься південний схід України, потерпіли фіаско.

Олександр Антуф'єв. Фото: скрін відеоКримські бойовики, які приїхали в Донбас, щоб воювати на боці сепаратистів проти ЗСУ не побачили в Донбасі "підйому російського духу". Про це в ефірі ток-шоу "Народний вердикт" на кримському телеканалі ІТВ заявив один з командирів "ополченців" Криму Олександр Антуф'єв, інформують Патріоти України.

Він заявив, що в 2014 році на чолі групи з 13 кримчан побував у Донецькій області, проте його надії на те, що населення Південного Сходу України підніметься проти Києва зазнали краху.

"Нам здавалося, що, якщо ми зараз дружно всім нашим проросійським світом зупинимо там цю чуму, підніметься і Донецьк, і Луганськ, і велика частина України ... Але, що хочеться відзначити: ми не добилися того результату.

Тобто, ми не побачили підйому російського духу в той момент на Україні, але ми всіляко були готові підтримати, протягнути руку допомоги і покласти свої голови. І клали свої голови наші кримські хлопці в Донецьку і Луганську", - заявив "ополченець".

Крім того, кримський бойовик висловив невдоволення, що в Криму з'явилося багато приїжджих з Донбасу. "І факт, що тут багато донецьких машин, дуже дорогих машин, дивлячись, як вони там ходять, скривджені такі втікачі від війни" - підкреслив Алтуф'єв.

Стихія "допомогла" самоліквідуватись: У Чорне море з Криму віднесло човен із російськими строковиками

неділя, 5 травень 2024, 10:44

В окупованому Криму віднесло в море човен із строковиками з республік Північного Кавказу, розповів гауляйтер республіки Північна Осетія - Аланія Сергій Меняйло. Нині їхні пошуки продовжуються. За словами Меняйло, він отримав відеозвернення від однієї з...

"Нехай Путін здогадується, що ми можемо зробити": Сікорський зробив заяву про західні війська

неділя, 5 травень 2024, 9:40

Господаря Кремля Володимира Путіна треба тримати в невизначеності, щодо можливих кроків Заходу. Про це заявив очільник МЗС Польщі Радослав Сікорський в інтерв’ю BBC World, передають Патріоти України. Посилаючись на слова президента Франції Емманюеля Ма...