"Неукраїнська кров": Про Надію Савченко і євреїв

Нардеп пояснила свої слова про "єврейське ярмо" в Україні.

Надія Савченко. Фото: 24tv.ua.

Народний депутат Надія Савченко пояснила своє скандальне висловлювання в ефірі одного з телеканалів, коли вона відповідаючи на питання про "єврейське ярмо" в Україні заявила, що українська влада має "неукраїнську кров". Як написала Савченко на своїй сторінці в Facebook, після ефіру до неї звернулося багато євреїв і всі нібито говорили, що "нинішню владу в Україні вони своєю теж не визнають", передають Патріоти України.

"Отже, шукаємо далі, чиє ж воно, це "ярмо" в Україні?... Тому що українська по крові й по духу влада - це та, що любить українську Землю найбільше і піклується про український народ, незалежно від національності, віросповідання або кольору шкіри, всі в Україні можуть жити в економічному достатку, в мирі та злагоді!" - написала Савченко.

Як повідомляли Патріоти України, раніше Савченко шокувала соцмережі новим образом, із великою кількістю макіяжу на обличчі.

Зброя і гроші не допоможуть? У Німеччині заявили, що Україні треба мобілізувати 250 тисяч солдатів

вівторок, 23 квітень 2024, 9:59

Російські війська дійшли до населеного пункту Очеретине Покровського району Донецької області. Окрім допомоги та зброї, Україні необхідна екстрена мобілізація. Про це заявив військовий аналітик BILD Юліан Рьопке, передають Патріоти України. За його сл...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали: