Невідомі жорстоко розправилися з чеченцем, який ризикнув поскаржитися на Кадирова

Рамазан Джалалдінов був змушений покинути рідне село і перебратися в Дагестан. Незважаючи на це, його життя в небезпеці: чоловік каже, що його розшукують по всій Чечні.

Жителю чеченського села спалили будинок і викрали дітей. Фото: redom.ru.

Невідомі в масках спалили будинок Джалалдінова за те, що той записав відеозвернення до Володимира Путіна і поскаржився російському президенту на чеченського главу Рамзана Кадирова. В ніч на 13 травня невідомі увірвалися в будинок Рамазана Джалалдінова, посадили його дітей в машину, відвезли їх під міст і там кинули. Це сталося в селі Кенхі Шаройському району Чечні, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Дружина Джалалдінова розповіла, що невідомі злочинці в масках викрали їх дітей, а після повернулися і підпалили їх будинок.

"Односельцям заборонили щось говорити на цю тему. Погрожують в разі чого і підпалом їх будинків", - розповіла дружина Джалалдінова.

У своєму відеозверненні її чоловік поскаржився Путіну, що чеченські чиновники беруть хабарі. Крім того, селянам видають соцвиплати тільки після того, як вони погодяться дві третини суми віддати на відкати. При цьому Джалалдінов показав напівзруйновані будинки своїх односельців і заявив, що чеченські чиновники нічого не роблять для поліпшення життя людей.

Чеченські силовики провели масові затримання тих місцевих жителів, які давали інтерв'ю журналістам. Потім в Кенхі приїхав сам Кадиров, але людям практично не дали слова.

Чеченський лідер після скандалу гарантував в найкоротші терміни відремонтувати дороги, баштові комплекси, провести в село газ і побудувати мечеті.

Рамазан Джалалдінов був змушений покинути рідне село і перебратися в Дагестан. Незважаючи на це, його життя в небезпеці: чоловік каже, що його розшукують по всій Чечні.

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...

"Занадто багато всього": Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не зможе виграти, - американський генерал

четвер, 2 травень 2024, 15:50

Війна в Україні закінчиться тоді, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти. Для цього західні партнери мають об'єднати всі можливі зусилля у допомозі нашій державі. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України. "Тому ми п...