Невже обмін таки відбудеться? Голова "ДНР" заявив про "помилування" українських полонених та заручників для обміну

За словами ватажка терористів, обмін полоненими за формулою "всіх на всіх" запланований на середу, 27 грудня, на 12:00 за київським часом.

Обмін полоненими. Ілюстрація:dw

Ватажок підконтрольного Кремлю угруповання "ДНР" Олександр Захарченко заявив, що "помилував" українських заручників для масштабного обміну полоненими 27 грудня. Про це пише Радіо Свобода, інформують Патріоти України.

"Сьогодні [26 грудня] я підписав указ про помилування тих людей, яких завтра будемо міняти", - цитує заяву Захарченка видання.

За словами ватажка терористів, обмін полоненими за формулою "всіх на всіх" запланований на середу, 27 грудня, на 12:00 за київським часом.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...