Невже прийде? Міністра доходів і зборів часів Януковича викликали на допит в ГПУ

Олександра ​Клименка хочуть допитати в якості підозрюваного.

Олександр Клименко. Фото:real-economy.com.ua

Генеральна прокуратура України викликала на допит міністра доходів та зборів часів Януковича Олександра Клименка. Повістка про виклик екс-міністра розміщена на сайті Генпрокуратури, передають Патріоти України.

Клименка зобов'язують з'явитися у другому слідчому відділі слідчого управління Головної військової прокуратури на Антоновича, 114, у п'ятницю, 21 квітня, о 10.00. Його хочуть допитати у якості підозрюваного.

Слід нагадати, що Військова прокуратура відкликала з суду клопотання про проведення спеціального судового розслідування щодо екс-міністра Олександра Клименка, оскільки необхідно "усунути" деякі технічні недоліки.

Клименку інкримінують участь в організованій злочинній організації, вчиненні у її складі особливо тяжкого злочину проти державної власності, злочинів середньої та невеликої тяжкості у сфері господарської та службової діяльності, що заподіяло тяжкі наслідки у вигляді матеріальної шкоди державі в розмірі 3,1 млрд грн, тобто в особливо великих розмірах.

9 лютого Апеляційний суд Києва дозволив заочно заарештувати екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка.

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Ворог прискорює наступ: У The Hill оцінили, скільки території може втратити Україна

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:45

Росія активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, доки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти Украї...