Незамінних немає: Москва знайшла нову людину на місце вбитого полковника Бушуєва

"Зоря" згасла, але Збройні сили РФ не баряться.

Олександр Бушуєв. Фото google.com

Полковнику Збройних сил Росії Олександру Бушуєву з позивним "Зоря", який був убитий на сході України своїми ж соратниками на початку липня, знайшли заміну. Про це повідомив у своєму Facebook керівник групи "Інформаційний опір", нардеп від "Народного фронту" Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

"7-у омбр "1-го АК ДНР", фактично розвалену попереднім командиром полковником ЗС РФ О. Бушуєвим (позивний "Зоря", нещодавно був знищений), очолив офіцер ЗС РФ під прізвищем прикриття "Наверхов", який до цього обіймав посаду в штабі "1-го АК ДНР", - написав Тимчук.

Нагадаємо, "Зоря" був ліквідований у районі Харцизька в результаті спрацювання осколкової міни направленої дії великої потужності під час його пересування із власною охороною дорогою до Донецька. Вказаній події передували погрози з боку командирів окремих підрозділів.

На концерті Кобзона рекордний квітневий аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 квітня

понеділок, 29 квітень 2024, 8:05

В української артилерії явно побільшало снарядів. Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.04.24 орієнтовно склали:

Пекін отримав сигнал: Експертка пояснила, чим США можуть тиснути на Китай

понеділок, 29 квітень 2024, 7:56

Сполучені Штати продовжують чинити тиск на Китай, щоб зберегти свою перевагу на геополітичній арені. За деякими даними, Вашингтон навіть розглядає можливість відрізання китайських банків від американського долара, передають Патріоти України. Своєю черг...