Незважаючи на заборону Конгресу: Росія готується продати США ракетні двигуни, - джерела

Однак для цього треба буде укласти додаткові контракти.

Ілюстрація: ЖЖ

Росія нібито може продати США додаткові ракетні двигуни РД-180. Про це повідомляє "Интерфакс-Россия" з посиланням на джерело в ракетно-космічній галузі, передають Патріоти України.

"На сьогоднішній день немає перешкод для постачання США додаткових ракетних двигунів РД-180 за умови своєчасної оплати. Деталі поставок регулюються відповідними угодами", - сказало воно. Співрозмовник агентства не виключив, що розширення поставок ракетних двигунів США може вимагати укладення додаткової угоди до чинного контракту.

Раніше ЗМІ з посиланням на заступника міністра оборони США Роберта Уорка повідомили, що Пентагону необхідно закупити до 18 ракетних двигунів російського виробництва РД-180, які використовуються у військових супутниках США, протягом найближчих шести років. При цьому Конгрес США заборонив використання ракетних двигунів російського виробництва РД-180 через анексію Криму.

Вже є кандидат на посаду: Путін знімає Шойгу з посади міністра оборони РФ

неділя, 12 травень 2024, 21:59

Російський диктатор Володимир Путін вирішив призначити нового міністра оборони замість чинного голови відомства Сергія Шойгу. Про це повідомляє пресслужба так званої "Ради Федерації" РФ, передають Патріоти України. Замість Шойгу Путін запропонував приз...

У Швейцарії заговорили про повернення чоловіків-українців

неділя, 12 травень 2024, 21:44

У Швейцарії представники щонайменше двох парламентських політичних партій публічно заявили про необхідність повернення до України військовозобов'язаних чоловіків-біженців. Про це йдеться у Neue Zürcher Zeitung із посиланням на заяву радника Вільної дем...