"Ні квартири, ні шматочка землі, ні машини. Бомж. Звідки мільйони гривень на рекламу?" - Ющенко про Тимошенко (відео)

Екс-президент здивувався, як в часи економічного падіння та воєнної агресії проти нашої країни, лідеру "Батьківщини" вдається викидати шалені кошти на свій самопіар.

Віктор Ющенко. Фото:politeka.net

Третій президент України Віктор Ющенко дивується, де беруться мільйони гривень на рекламу у ймовірного кандидата в президенти Юлії Тимошенко. Відповідний допис з'явився на його сторінці у Facebook, інформують Патріоти України.

"Де беруться мільйони гривень на рекламу в опозиційного кандидата під час економічного падіння та воєнної агресії проти України?", - запитує Ющенко. Він виклав відео 2009 року зі своєю заявою про Тимошенко (2010 року тодішній прем'єр балотувалася у президенти і програла Віктору Януковичу. - ред).

"Де беруться сотні мільйонів гривень на рекламу у людини, в якої немає ні квартири, ні шматочка землі, ні машини. Бомж. Як можна у 50 років бомжем жити в країні? Хіба це не питання чеснот? Політик у 50 років не має ні кола, ні двора. І хоче сказати, що він дасть відповідь нації: як облаштувати майбутнє. Так облаштуй своє майбутнє", - сказав Ющенко.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...