Ні мінський, ні нормандський процес не допоможе: Відомий дипломат назвав єдиний спосіб змусити Путіна відступити (відео)

Робота Путіна з дезорганізації Європарламенту зсередини дуже масштабна і цьому треба максимально протидіяти та пояснювати західним партнерам, що робить Путін на сході України і в Криму, пояснив Володимир Огризко.

Володимир Огризко. Фото:espreso.tv

Створення жорсткої антипутінської коаліції допоможе у посиленні тиску на Російську Федерацію. Про це у програмі "Про політику" з Сергієм Руденком сказав екс-глава МЗС Володимир Огризко, передають Патріоти України з посиланням на Еспресо TV.

"Я не відкрию таємницю, якщо скажу, що з якими пропозиціями ми б не приїжджали на переговори, поки ми не створимо жорстку антипутинську коаліцію, це все буде нагадувати попередні перемовини", - сказав Огризко.

Він нагадав, що усі попередні домовленості були одразу дезавуйовані російською стороною через своїх поплічників-сепаратистів на сході України.

"Єдиний спосіб змусити Путіна діяти — це посилення тиску. Ми зараз бачимо деякі зворотні сигнали з боку Заходу. Сьогодні був черговий приклад, коли деякі депутати Європарламенту розповідають, що треба посилювати співпрацю з російськими розвідниками через проблему Сирії", - пояснив екс-глава МЗС.

За його словами, робота Путіна з дезорганізації Європарламенту зсередини дуже масштабна і цьому треба максимально протидіяти та пояснювати західним партнерам, що робить Путін на сході України і в Криму.

На думку Огризка, інших дипломатичних способів змусити Путіна відступити просто не існує.


"Зуміли знайти слабкі місця": У ЗСУ підтвердили просування росіян на Авдіївському напрямку

неділя, 28 квітень 2024, 18:05

У ЗСУ підтвердили, що російська війська при хронічній нестачі боєприпасів у Силах оборони просунутися на кілька кілометрів на Авдіївському напрямку. Де саме - не повідомили. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ...

Чому Путін намагається захопити невелике місто: У NYT розповіли, яке значення має Часів Яр

неділя, 28 квітень 2024, 17:56

Окупанти практично кинули всі свої сили на захоплення міста, що знаходиться на вершині пагорба, - Часового Яру. У Кремлі не зважають на кількість ліквідованих солдатів і знищену військову техніку. Путін планує захопити місто до того, як на фронт прибуд...