Ніякої містики: У п'ятницю 13-го Польща закладе перші елементи ПРО для захисту від Росії

Постсоціалістичні країни Східної Європи продовжують розгортати об'єкти систем протиракетної оборони.

Польща закладе перші елементи ПРО для захисту від Росії. Фото: ЖЖ.

На цьому тижні, в п'ятницю, для багатьох забобонних в нещасливе число 13-го в Польщі буде офіційно закладено об'єкт системи ПРО. Згідно з планами база повинна бути побудована протягом двох років і почати своє повноцінне функціонування вже в 2018-му. Про це пише в Живому журналі zloy-odessit, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Елементи польської системи ПРО Aegis Ashore будуть включати до свого складу як радіолокаційні станції AN / SPY-1, призначені для виявлення та відстеження балістичних ракет, так і ракети SM-3 Block IB / IIA. Особовий склад бази буде складатися з 300 американських військовослужбовців і близько 250 солдатів Польщі.

Варто відзначити, що поки в Польщі будівництво тільки почнеться, в Румунії воно вже добігає кінця (частково об'єкт вже функціонує) і в цьому місяці очікується урочисте відкриття румунської бази ПРО в Девеселу.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...