Ніякої "Новоросії": Дніпро сьогодні вчергово довів, що то є Бандерштат (відео)

У Дніпрі патріоти відзначили 110-річчя Бандери смолоскипною ходою.

У Дніпрі відбулася смолоскипна хода на честь 110-річчя Бандери (ВІДЕО)

Участь у заході взяли близько тисячі мешканців російськомовного, але глибко проукраїнського, міста над Дніпром, котре зупинило рашистську навалу 2014-го року, зазначають Патріоти України.

Цього року збір учасників відбувся не біля будівлі Дніпропетровської ОДА, як це було останніми роками, а перед Парком ракет. Змінився і колір смолоскипів - з червоного на жовтий.

Відзначається, що кількість учасників у порівнянні з минулим роком збільшилися у кілька разів. Деякі патріоти несли в руках щити.

Маршрут ходи був традиційним - до пам'ятника молодому Тарасу Шевченку.


Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...