"Ніхто в Котласі Петрова не знає": Росію спіймали на брехні щодо другого отруйника Скрипаля

У найпопулярнішому пабліку у соцмережі жителі міста Котлас спробували впізнати свого нібито земляка. Але ніхто цього зробити не зміг.

Олександра Петрова "на батьківщині" ніхто не впізнав. Фото: поліція Великобританії.

У маленькому російському місті Котлас Архангельської області, де за даними досьє Федеральної міграційної служби РФ нібито народився другий підозрюваний в отруєнні екс-шпигуна ГРУ Сергія Скрипаля Олександр Петров, ніхто не знає таку людину, інформують Патріоти України.

До такого висновку прийшли журналісти телеканалу "Настоящее время". Вони з'їздили в місто, населення якого становить 60 тисяч осіб. Зазначається, що в найпопулярнішому пабліку місцеві жителі спробували впізнати свого нібито земляка. Але ніхто цього зробити не зміг.

"Цей чувак жодного разу не з Котласа. І прізвище йому не Петров!", "Так, точно, нехай привертають увагу! Може, хто-небудь наш Котлас відвідає. Порядок хоч наведуть. Може, смітники всі приберуть", - говорили городяни.

У досьє ФМС на Петрова є відомості, що він народився 13 липня 1979 року, а паспорт в 2009 році він отримав "замість зіпсованого". Але другого документа в анкеті з зазначеним номером ніколи не існувало.

Більш того, розслідувачі не змогли знайти осіб 39 років, які були б однокласниками або одногрупниками в дитячому садку 39-річного Петрова. Жителі Котласа порадили подивитися публікації в місцевих ЗМІ. Однак і так журналісти в липневому номері за 2009 рік не знайшли привітань з днем народженням, що є традицією для міста.

У звітах священнослужителів перед радянським міським керівництвом, бухгалтерії і списку тих, кого хрестили в храмі Котласа, прізвища Петров в останньому переліку також немає.

"В інтерв'ю RT Олександр Петров говорив, що нібито працює в індустрії спорту і продає спортивне харчування для тих, хто тренується професійно. Виявилося, що в Котласі якраз зараз проходить турнір з бодібілдингу, причому не міського, а обласного масштабу. Ми поспілкувалися з атлетами , які виступали на сцені, а також з людьми за лаштунками і в залі, тобто з цільовою споживчою групою для бізнесу Олександра Петрова. Виявилося, що коло професійних спортсменів у Котласі - досить вузьке, але про Петрова ніхто з опитаних нічого не чув", - йдеться в статті-розслідуванні.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...