Німці знову братимуть Москву: ФРН готує кібератаку на російських агресорів

На думку керівника внутрішньої спецслужби ФРН не виключено, що під час проведення виборів до Бундестагу у вересні цього року можливі "спроби впливу ззовні" з боку російських хакерів.

Ганс-Георг Маасен. Фото:www.dailymail.co.uk

Німецьким контррозвідникам слід надати можливість відповідати на хакерські атаки і атакувати самих хакерів, в тому числі і в Росії. Таку думку у вівторок, 10 січня, висловив керівник Відомства з охорони конституції, внутрішньої спецслужби ФРН Ганс-Георг Маасен в інтерв'ю інформагентству dpa. Про це пише Корреспондент, передають Патріоти України.

При цьому він зазначив, що план відповідного "кіберудару" у спецслужб Німеччини вже є.

"На нашу думку, нам необхідно не тільки вдаватися до суто оборонних дій. Замість цього ми повинні бути в змозі атакувати ворога, щоб він припинив атакувати нас ", - сказав Маасен.

На тлі цього Маасен також не виключив, що під час проведення виборів до Бундестагу у вересні цього року можливі "спроби впливу ззовні" з боку російських хакерів.

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...