​Ніж у спину: Президент США чекає від Росії повернення Криму - заява Білого дому повергла в шок «трампнашів»​

Курс єдиної наддержави світу незмінний. Міжнародне право передусім. Дональд Трамп очікує від російського уряду деескалації конфлікту в Україні і повернення півострова.

Президент США Дональд Трамп чекає від Російської Федерації повернення Криму Україні, передають Патріоти України з посиланням на DW.com. Про це у вівторок, 14 лютого, повідомив офіційний представник Білого дому Шон Спайсер.

«Президент Трамп дуже чітко дав зрозуміти, що він очікує від російського уряду деескалації насильства на Україні і повернення Криму», - сказав Спайсер на щоденному брифінгу. У той же час, президент США прагне до добрих відносин з Росією і чекає таких, дипломатично підсолодив "пілюлю" речник Трампа.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...