Ніж у спину з Вашингтону, другий за добу: У Мінфіні США підтвердили збереження антиросійських санкцій

Поки що великі сподівання росіян на те, що політика США кардинально зміниться на їхню користь після приходу до влади Трампа, ніяк не виправдалися.

Стівен Мнучин. Фото: Peoples.ru.

Новий глава Міністерства фінансів США Стівен Мнучин заявив про те, що санкційна політика, яку США проводять щодо Росії, залишається без змін. Про це Мнучин розповів під час прес-конференції, передають Патріоти України із посиланням на CNBS News.

Міністр відмовився коментувати питання про санкції, однак сказав, що діюча програма продовжуватиме виконуватися. 13 лютого Мнучин був приведений до присяги на короткій церемонії в Білому домі. Нагадаємо, що президент США Дональд Трамп заявив, що чекає на повернення Криму Україні та деескалацію Росією конфлікту на Донбасі.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...