Холодницький: Насіров планував втечу за кордон

Спеціалізована антикорупційна прокуратура буде вимагати арешту Насірова.

Н.Холодницький. Фото: РІА Новости.

Голова Державної фіскальної служби Роман Насиров планував виїхати за кордон. Про це повідомляє керівник Спеціальної антикорупційної прокуратури Назар Холодницький на сторінці САП в Facebook, передають Патріоти України.

"Оперативним шляхом нам стало відомо про можливий виїзд підозрюваного за кордон, а також існувала ймовірність знищення доказів, тому прокурором вчора було прийнято рішення про проведення низки невідкладних процесуальних дій", - йдеться в повідомленні.

Також Холодницький повідомив, що САП буде клопотати про обрання Насирову запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

"Враховуючи можливості підозрюваного протидіяти слідству і любов до втечі за кордон учасників "газової справи" ми будемо клопотати у суді про обрання Роману Насиров запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою, і вимагати його відсторонення від посади. Зараз детективами НАБУ за дорученням процесуального керівника готуються відповідні клопотання до суду", - сказав він.

Нагадаємо, вночі НАБУ вручило Насірову підозру, проте один з його адвокатів повідомив, що у нього діагностували інфаркт і зараз він переведений в реанімацію.

За останньою інформацією зараз Насірову роблять операцію.

Не хочуть помирати за Путіна: Командири РФ на Харківському напрямку погрожують окупантам розстрілом за відмову йти у наступ

вівторок, 14 травень 2024, 14:42

Російські командири погрожують окупантам розстрілами за відмову йти у наступ на Харківському напрямку. Загарбникам наголосили, що у випадку спроб дезертирства назад на територію РФ їх вб'ють загороджувальні загони. Як зазначають у відомстві, розвідника...

Готував серію ракетних ударів по лікарням: В Одесі спіймали агента ФСБ

вівторок, 14 травень 2024, 14:30

Служба безпеки України затримала ще одного учасника агентурної групи ФСБ, яка діяла у різних регіонах України. Зловмисники коригували ракетні удари по Києву, Одесі, а також Житомирській та Полтавській областях. Двох російських агентів було затримано у ...