Полювали на барсетку: У Києві пограбували авто кума Холодницького, - ЗМІ

Поліція відкрила кримінальне провадження щодо інциденту.

Ілюстрація:Сегодня У Печерському районі Києва невідомі обікрали автомобіль Богдана Якимця, якого називають неофіційним помічником і кумом голови Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького. З припаркованого в Печерському районі Range Rover грабіжники витягли 140 000 гривен, передають Патріоти України.

"Поліцію викликав громадянин на прізвище Коваленко, який працює водієм в особи, яку пов'язують з главою САП Назаром Холодницьким ‒ Богданом Якимцем. Після прибуття на місце слідчої групи з'ясувалося, що на вул. Мирного невідомі розбили вікно в преміум-автомобілі Range Rover, що належить Якимцю. З авто дістали його барсетку зі 140 тисячами грн", ‒ пояснило джерело.

Відзначається, що злочин трапився у четвер, 15 листопада. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею за грабіж.

Джерело: Страна

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...