Полювали на барсетку: У Києві пограбували авто кума Холодницького, - ЗМІ

Поліція відкрила кримінальне провадження щодо інциденту.

Ілюстрація:Сегодня У Печерському районі Києва невідомі обікрали автомобіль Богдана Якимця, якого називають неофіційним помічником і кумом голови Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького. З припаркованого в Печерському районі Range Rover грабіжники витягли 140 000 гривен, передають Патріоти України.

"Поліцію викликав громадянин на прізвище Коваленко, який працює водієм в особи, яку пов'язують з главою САП Назаром Холодницьким ‒ Богданом Якимцем. Після прибуття на місце слідчої групи з'ясувалося, що на вул. Мирного невідомі розбили вікно в преміум-автомобілі Range Rover, що належить Якимцю. З авто дістали його барсетку зі 140 тисячами грн", ‒ пояснило джерело.

Відзначається, що злочин трапився у четвер, 15 листопада. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею за грабіж.

Джерело: Страна

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...