"No money, no honey": Український дипломат "показав" страшний сон російського ведмедя (фото)

Над візитом Медведєва до Криму продовжують жартувати у соцмережах.

Ілюстрація: ЖЖ

Посол України у Фінляндії Андрій Олефіров висміяв в картинках конфуз прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва, який заявив незадоволеним кримським пенсіонерам, що грошей в країні немає, а потім побажав їм всього хорошого і пішов, повідомляють Патріоти України.

Кумедні картинки з коментарями Олефіров опублікував у своєму Twitter. Зокрема, Медведєва він представив в образі казкового персонажа Вінні-Пуха, а обдурений кримський народ в образі П'ятачка. "Страшний сон російського ведмедя", - підписав Олефіров картинку, на якій зображений Вінні-Пух з підписом "No money, no honey" (Немає грошей, немає меду).

"Скоро по всій Росії. Новий дорожній знак: грошей немає, але ви тримайтеся", - пожартував дипломат під фото дорожнього знака, на якому зображений чоловік з вивернутими кишенями.

Олефіров також висміяв Керченський міст в Криму, який ось вже рік обіцяє побудувати російська окупаційна влада.

"З цим мостом у агресора нічого не вийде. Бог є: вони всі мости людські спалили, так що краще б собі крематорії побудували", - написав посол.

Нагадаємо, нещодавно при відвідуванні Криму Медведєвим місцеві пенсіонери почали вимагати від нього правильної індексації пенсій. На що прем'єр РФ відповів їм фразою, яка вже стала одним з найбільш популярних мемів: "Просто грошей немає зараз. Знайдемо гроші, зробимо індексацію пенсій. Ви тримайтеся тут, вам усього доброго, гарного настрою".

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...