Ноу-хау: В Росії стягуватимуть новий податок - за дощ і сніг

Додатковий рядок "випадання опадів у вигляді дощу і снігу" у рахунку за послуги вовдовідведення ввели в Єврейському автономному окрузі.

Біробіджанські комунальники придумали безпрограшну схему. Фото: РИА Новости.

Збір грошей за випадання опадів у вигляді дощу і снігу ввели в Єврейському автономному окрузі. Новий рядок в рахунку з водовідведення включив МУП «Водоканал», повідомляють Патріоти України з посиланням на Русского еврея.

Рядок «випадання опадів від дощів і танення снігу» став несподіванкою для міських установ. У свою чергу директор Біробіджанського «Водоканалу» Андрій Півенко заявив, що збір плати за сніг і дощ - вимушений захід. Це один із способів вивести підприємство з кризи і вберегти від банкрутства.

Зараз підприємству доводиться перекачувати більше 3 млн тонн необлікованої води, МУП "Водоканал" несе колосальні втрати.

Ці люди ніяк не можуть зупинитися: МВС РФ оголосило в розшук командувача Сухопутних військ ЗСУ

субота, 4 травень 2024, 18:52

Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації оголосило в розшук командувача Сухопутних військ Збройних сил України Олександра Павлюка. Про це у суботу, 4 травня, повідомляють пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС, передають Патріоти Украї...

Окупанти кілька разів атакували Харківський район, є загиблий і постраждалі

субота, 4 травень 2024, 18:29

Приблизно о 15.30 4 травня окупанти вдарили по селу Слобожанське Харківського району. Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив у Telegram, передають Патріоти України. "Унаслідок обстрілу горів будинок та господарчі споруди. Загинув 49-річний...