Нова військова катастрофа Росії під Пальмірою: Захоплено до 300 тонн боєприпасів на російському складі

За три останні дні бойовики провели масштабну і раптову атаку на вказаній ділянці - війська Росії і Асада відкинуті зі своїх позицій.

Терористи ІДІЛ в Сирії мають величезне випередження російських військ і коаліції диктатора Башара Асада. Нинішня стратегія Путіна в Сирії зазнає поразки в районі сирійської Пальміри. Неспроможність російської стратегії зазначив один з колишніх ідеологів "Новоросії", російський журналіст Анатолій Несміян, передають Патріоти України з посиланням на соцмережі.

Він зазначив, що повідомлення російських журналістів і ЗМІ про те, під Пальмірою бойовики ІДІЛ розбиті і ситуація під контролем помилкові - реальність виглядає зовсім по-іншому.

Журналіст стверджує, що бойовики захопили військові склади і вивезли 30 важких вантажівок з боєприпасами - це становить до 300 тонн різних боєприпасів і зброї. Цей арсенал тепер в розпорядженні ІДІЛ.

На даний момент в зазначеному секторі ІДІЛ грає з величезним випередженням основних противників. За три останні дні бойовики провели масштабну і раптову атаку на вказаній ділянці - війська Росії і Асада відкинуті зі своїх позицій, ІДІЛ контролює стратегічні території на підході до міста.

При цьому утримувати Пальміру стає вкрай складно, військового контингенту РФ і Асада не вистачає для забезпечення захисту захоплених рубежів. Він підкреслив, що вся стратегія Росії в Сирії поставлена під серйозне питання раптовим ударом терористів.

ІДІЛ перемагає Росію. Фото: соцмережі

Було б бажання: Польща здатна закрити небо над західними регіонами України, - Повітряні сили

понеділок, 29 квітень 2024, 12:56

Польща має системи протиповітряної оборони великого радіуса дії Patriot, тож технічно здатна закрити небо над західними регіонами України. Але в першу чергу для цього потрібна політична воля. Про це сказав речник командування Повітряних сил ЗСУ Ілля Єв...

"Мені достеменно відомо": Цимбалюк розповів, навіщо Навальний повернувся до Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 12:30

Російський опозиціонер Олексій Навальний повертався в Москву із упевненістю в тому, що росіяни на руках понесуть його до Кремля. Таку заяву в інтерв’ю "Главкому" зробив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України. Журналіст додав, що раніше вв...