Нового главу черкаської поліції Лютого закидали палицями (фото, відео)

Громадські активісти та депутати обласної ради вимагали від скандального чиновника написати рапорт про відставку.

Активісти протестують проти призначення В.Лютого. Фото: Інфоміст.

У понеділок, 26 грудня, з самого ранку представники Автомайдану, Азова, Самооборони, Білого молота і Свободи, які протестують проти призначення Валерія Лютого начальником поліції зібралися біля будівлі ГУ Нацполіціі в Черкаській області. А невдовзі мітинг переріс в сутички і бійки, передають Патріоти України з посиланням на Інфоміст.

Як повідомляється, акція проти призначення начальником управління Валерія Лютого анонсувалася ще вчора ввечері. Мітинг мав стати відповіддю на призначення Лютого, яке, як відомо, таємно відбулося в суботу.

Варто також відзначити, що під будівлю управління поліції активісти притягли ялинку і шини. Лютий вийшов до активістів і попросив не порушувати порядок, після чого відправився назад в приміщення поліції. В цей час в його сторону з лав мітингувальників полетів предмет, схожий на шматок палиці.

За цими подіями, через кілька хвилин сталася бійка. Мітингувальники, серед яких депутати обласної ради, вимагали впустити їх в приміщення поліції. Правоохоронці, які вишикувалися на вході, не пускали.

Після словесних перепалок поліція впустила депутатів Ботнара і Воронова. Після виходу з приміщення поліції Юрій Ботнар розповів, що вони поспілкувалися з Лютим і озвучили вимогу, щоб він написав рапорт. На це глава поліції Черкащини нібито відповів усмішкою.

Ботнар наголосив, що акції протесту проти Лютого триватимуть і надалі. За його словами, Валерій Лютий повідомив йому, що нібито є частина громадських організацій, які підтримують призначення його начальником.

Патріоти України повідомляли, що навіть після шаленого спротиву громадськості Черкащини одіозного Валерія Лютого таки призначили очільником поліції Черкащини.

"Пілот відчув себе безстрашним": Речник Повітряних сил ЗСУ прокоментував знищення Су-25 окупантів

неділя, 5 травень 2024, 15:20

Що більше в сил оборони України буде різних засобів протиповітряної оборони, то більших втрат зазнватиме авіація окупантів. Про це, коментуючи знищення після тривалої паузи російського літака Су-25, розповів 5 травня речник ПС ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі те...

У Великдень окупанти вдарили по центральній частині Харкова

неділя, 5 травень 2024, 14:54

У неділю, 5 травня, армія РФ обстріляла Шевченківський район Харкова. Наразі відомо про щонайменше двох поранених. Про обстріл міста у своєму Telegram повідомив мер міста Ігор Терехов, передають Патріоти України. За його словами, армія РФ вдарила по жи...