Обіцянки-цяцянки: Керівник «Укравтодору» заприсягнувся за рік відремонтувати дорогу Одеса – Рені

В дорогу Одеса - Рені "закопано" чи не найбільше бюджетних коштів, які вміло освоювалися всіма урядами і владами. Та віз і нині там, а каскадери, подолавши цю дорогу, як то кажуть, більше не сміються.

Дорога Одеса - Рені. Фото: Укрінформ.

До вересня 2017 року роботи з відновлення дороги Одеса – Рені буде закінчено. Про це сказав глава «Укравтодору» Євген Барах, повідомляють Патріоти України з посиланням на Twitter відомства.

Він зазначив, що дорога Одеса – Рені ремонтується капітально, а всього в 2017 році загальний розмір дорожнього фонду становитиме близько 35–40 млрд грн.

За словами Бараха, пріоритет з ремонту доріг у 2017 році буде віддано східним і центральним областям. Барах додав, що сьогодні понад 90% робіт виконують українські компанії.

Нагадаємо, ще в червні глава Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі заявляв, що на ремонт траси Одеса – Рені необхідно виділити 1 мільярд 100 тисяч гривень.

P.S. Дорогу Одеса - Рені називають "прокляттям для воїдів".

Батальйон "Хабарник" то не про фронт: Із законопроєкту про звільнення топ-корупціонерів від вироків в обмін на мобілізацію приберуть лише "верх". Більшість бубочок відмажуть, - Шабунін

четвер, 2 травень 2024, 9:05

Яку цінність для армії та перемоги являє собою, наприклад, Роман Насіров, знають лише творці законопроекту. Як і тому, чому гарному зможе навчити своїх нових начальників в ЗСУ​. Верховна Рада на своєму засіданні має намір проголосувати у другому читанн...

У Росії вночі зазнав удару черговий НПЗ

четвер, 2 травень 2024, 8:28

Влада краю пояснила вибухи атакою нібито українських безпілотників на завод та роботою ППО. . Місцеві мешканці спочатку повідомили про характерний звук двигунів безпілотників, а потім про три вибухи. Представники влади заявили, що три безпілотники н...