Обіцяного три роки чекають? У мережі з'явився "календар обіцянок" українських політиків (фото)

​Обіцянки політиків уже стають об'єктом для висміювання.

Ілюстрація:firtka.if.ua

В мережі згадали, які плани українські політики "будували" протягом цього року на 2018 рік. Про це повідомляє видання Слово і Діло, зазначають Патріоти України.

Журналісти відзначили, що формують списки обіцянок на найближчі дванадцять місяців, щоб незабаром розповісти, хто не впорався зі своїми намірами.

Так, в перші зимові місяці цього року чиновники вирішили оновити документообіг в міністерствах і впровадити електронний документообіг у всіх міністерствах до початку 2018 року. У лютому цього року народний депутат України Ніна Южаніна заявила, що з 2018 року в Україні скасують податок на прибуток.

Навесні міністр інфраструктури Володимир Омелян пообіцяв, що роботи з днопоглиблення в порту "Південний" будуть завершені до кінця березня 2018 року. У квітні цього року міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів пообіцяв, що восени - навесні 2018 року між Україною і Туреччиною буде укладено угоду про зону вільної торгівлі.

В травні 2017 року міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик заявив, що через рік і два місяці не буде жодної збиткової шахти. У липні 2017 мер Києва Віталій Кличко заявив, що благоустрій центральної частини Парку партизанської слави буде завершено в квітні 2018.

Також в липні генеральний прокурор України Юрій Луценко пообіцяв, що через два роки прокуратура не матиме функцій слідства, а буде тільки спостерігати за законністю.

Також не забули і Уляну Супрун. В. о. міністра охорони здоров'я України пообіцяла, що в 2018 році через міжнародні організації буде закуплено ліків і вакцини на 5,95 млрд гривень.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...