Обшуки в офісах Клименка: Матіос розповів, що шукають в "Гулівері" і в "Вестях" (фото)

Сьогодні Головна військова прокуратура спільно з Департаментом захисту Нацполіції і спецпідрозділом "КОРД" проводить "другу хвилю" у справі злочинної організації Януковича - Клименка.

Обшуки в Києві в приміщеннях, що належать Олександрові Клименку. Фото: Фейсбук.

У п’ятницю, 14 липня, силовики проводять 183 обшуки в приміщеннях, що належать екс-міністру доходів і зборів часів президентства Віктора Януковича Олександрові Клименку. Обшуки проводяться в тому числі в бізнес-центрі "Гулівер" в Києві. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос, передають Патріоти України.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що сьогодні в бізнес-центрі "Гулівер" у Києві відбуваються обшуки в офісі медіахолдингу "Вести".

"Головна військова прокуратура спільно з Департаментом захисту Нацполіції і спецпідрозділом "КОРД" проводить "другу хвилю". Реалізація у справі злочинної організації Януковича - Клименка", – мовиться у повідомленні.

"Зараз проводяться 183 обшуки в приміщеннях, що належать екс-міністру Клименку. У тому числі в офісному центрі "Гулівер" в Києві, кілька поверхів якого є власністю екс-міністра і членів його сім'ї", – зазначив Матіос


Головний військовий прокурор також пообіцяв озвучити детальнішу інформацію на спільному брифінгу з главою МВС Арсеном Аваковим.

Зазначимо, що медіахолдинг "Вести Україна" пов'язують із екс-міністром доходів і зборів Олександром Клименком, який втік з України.

Додамо, що речник поліції Києва Артем Шевченко опублікував фото обшуків.

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...