"ОБСЄ приносить вибачення": Спостерігачі, які гуляли на весіллі доньки терориста Бабая, звільнені

У місії вважають, що "непрофесійна поведінка спостерігачів на фото є одиничним випадком, що не має кинути тінь на репутацію інших членів місії".

У місії ОБСЄ повідомили, що дані співробітники у них вже не працюють. Фото: соцмережі

Спостерігачі Спеціальної спостережної місії ОБСЄ, які минулого року веселилися на весіллі луганських бойовиків, більше не працюють у місії. Про це повідомляється на сторінці СММ у Facebook, інформують Патріоти України.

"СММ ОБСЄ шкодує про даний інцидент. Хоча спостерігачі не відвідували весілля як таке, фото чітко вказує на помилкове рішення з їхнього боку. Ці спостерігачі більше не працюють у місії", - йдеться у повідомленні.

У місії додали, що "непрофесійна поведінка спостерігачів на фото є одиничним випадком, що не має кинути тінь на репутацію інших членів місії".

У відомстві уточнили, що компрометуюче фото були зроблені ще у червні 2015 року.

Як відомо, раніше журналіст "Громадського" Євген Спірін опублікував фото, на яких видно представників СММ ОБСЄ на весіллі доньки луганського бойовика Володимира Тимофеєва відомого під кличкою "Бабай".

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...