​Обстріл Авдіївки триває: Пошкоджено газопровід і небезпечний снаряд поруч із житлом (відео)

Снаряди лягають на околицях міста та позиціях бійців ЗСУ.

Раніше повідомлялось про російськи снаряди, що поцілили у багатоповерховий будинок Авдіївки. Про нові нещастя багатостраждального міста повідомив у Facebook голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

Московити продовжуть обстрілювати #Авдіївка. Один снаряд влучив у котельню ЗОШ 4. Пошкоджено газопровід. Комунальники, які виїхали на місце, вже перекрили трубу. Зараз снаряди лягають на оклицях і по позиціях наших захисників-ЗСУ.

Один снаряд влучив у котельню ЗОШ № 4. Пошкоджено газопровід. Комунальники, які виїхали на місце, вже перекрили трубу. Зараз снаряди лягають на околицях і по позиціях бійців ЗСУ.

Крім того, стало відомо, що у приватному секторі один снаряд упав поруч із житловим будинком. На щастя, ніхто із мешканців не постраждав. Осколками пошкоджено вікна будинку і дах. Сюжет ТСН про останні злочини окупантів в Авдіївці.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали:

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...