Обурений Ляшко: Усю Радикальну партію викликали на допити до Генпрокуратури

Нардеп вже попередив органи прокуратури про майбутню відповідальність за політичні замовлення.

Олег Ляшко. Фото google.com

Усіх депутатів фракції Радикальної партії викликають на допит до Генеральної прокуратури України. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив лідер фракції Олег Ляшко, повідомляють Патріоти України.

"Фракцію Радикальної партії у повному складі викликають на допит до Генеральної прокуратури! Такого ще в історії українського парламентаризму не було, щоб усіх депутатів опозиційної фракції чи не щодня тягали на допити", - написав він.

Ляшко прикріпив до допису фото листа від 15 червня від ГПУ до Апарату парламенту, де йдеться про направлення для організації вручення 21 народному депутату від фракції Радикальної партії повісток із відповідними супровідними листами про виклик їх для допиту як свідків у кримінальному провадженні від 14 травня 2015 року за фактом пропозиції Ляшку неправомірної вигоди за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Про результати вручення повісток прокуратура попросила повідомити до 3 серпня.



Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: