"Очікуємо на обід" - прес-секретар президента РФ підтвердив, що у Москві має відбутися зустріч Путіна та Меркель

Представник уряду Німеччини також підтвердив інформацію, що пані канцлерка під час візиту до російської столиці 10 травня проведе короткі переговори з президентом РФ.

Путін і Меркель. Фото:112.ua

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков підтвердив зустріч між главою Кремля Володимиром Путіним і канцлером Німеччини Ангелою Меркель, яка повинна відбутися 10 травня в Москві. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

"Дійсно, ми очікуємо канцлера ФРН у Москві 10 травня. Дійсно, відбудуться переговори Меркель і Путіна у Кремлі і у вузькому складі, і у більш розширеному", – зазначив речник російського президента.

Також слід відзначити, що раніше представник уряду Німеччини Штеффан Зайберт повідомив, що Ангела Меркель під час візиту до Москви 10 травня проведе короткі переговори з президентом Росії Володимиром Путіним під час спільного робочого обіду.

Однак Зайберт не повідомив, що стане головними темами обговорення Путіна та Меркель.

Шанс на "перелом": Україна повинна посилити атаки на залізничну мережу Росії, - The Telegraph

середа, 1 травень 2024, 16:49

У той час як довгоочікувана американська військова допомога, нещодавно ухвалена Конгресом, починає надходити до Європи протягом наступних днів і тижнів, агресивна війна Росії зазнає змін, оскільки Київ збільшує кількість операцій всередині РФ. Це відбу...

Нестача боєприпасів дала про себе знати: На Україну чекає важке літо, оскільки Росія готує великий наступ, - аналітик

середа, 1 травень 2024, 16:45

Ймовірно, це буде дуже важке літо для українських сил перед обличчям посилення російських атак, каже військовий аналітик Шон Белл, пише news.sky.com, передають Патріоти України. Головком Збройних Сил України Олександр Сирський заявив, що війська були з...