Одеський афронт: "Даже при Януковиче такого не было", - Рабінович б'ється в істериці

Нардеп розлютився , коли дізнався, що напередодні приїзду до Одеси президента України Порошенка невідомі заклеїли білборди телепередачі "За життя з Вадимом Рабіновичем".

Вадим Рабінович. Фото:www.ednist.infoНародний депутат, голова підкомітету з прав людини, лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович обурений тим, що в Одесі заклеїли його білборди. Про це політик заявив на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За словами народного депутата, до приїзду президента в Одесі невідомі заклеїли білборди телепередачі "За життя з Вадимом Рабіновичем".

"Приехал в Одессу, где меня ждало "приятное" известие. Сегодня перед прибытием в Одессу Петра Порошенко (естественно, ночью) 56 бигбордов "За життя с Вадимом Рабиновичем" были заклеены по приказу сверху. Бигборд по пути следования кортежа из аэропорта был заклеен бодрыми и веселыми детьми, которые явно радуются жизни", - написав парламентарій.

Політик пообіцяв подати до суду "на тих, хто це зробив, хоча прекрасно розуміє, що це стрілочники".

"Ведь на самом деле за спиной этой вопиющей глупости стоят те, кто погружают нас в пучину мракобесия, запрещая нам разговаривать, читать сайты, думать и видеть. Спасибо. Я думаю, что это бредоносное решение прибавит еще множество сторонников партии, тех, кто видит, что так дальше жить нельзя", - підсумував Рабинович.

Закінчив лідер партії пост фразою: "Скажите, на этом фоне Янукович не начинает уже казаться демократом? Даже при нем такого не было".

Як відомо, Вадим Рабінович вимагає проведення дострокових парламентських виборів, щоб вирішити політичну і економічну кризу в країні.

Недоімперії женуть з Південного Кавказу: Кремль вимушено підтвердив факт виведення своїх "миротворців" з Нагірного Карабаху

четвер, 18 квітень 2024, 2:35

Баку та Анкара не залишили Москві вибору. Спікери Кремля дуже неохоче коментують подію, що б'є по імперській гордині. Росія дійсно виводить свої "миротворчі сили" із території Нагірного Карабаху, яка повернулась під контроль Азербайджану. Про це сказав...

Нема кому працювати: У РФ до роботи на підприємствах оборонного комплексу збираються залучити школярів

четвер, 18 квітень 2024, 0:55

У Татарстані (автономна республіка у складі РФ) вирішили залучити підлітків віком від 14 до 18 років до роботи на підприємствах оборонно-промислового комплексу. Парламент підготував програму, згідно з якою їм дозволять працювати на заводах у вільний ві...