"Одеський гумор": У відомстві Шойгу істерика через перехоплення українськими ВМС російського військового корабля у Чорному морі

Малий ракетний корабель Чорноморського флоту був затриманий 2 червня біля острова Зміїний.

Ілюстрація:korrespondent.net

Міноборони РФ назвало "одеським гумором" повідомлення про перехоплення російського ракетного корабля літаком Ан-26 українських ВМС у Чорному морі. Про це повідомляє РИА Новости, передають Патріоти України.

За словами офіційного представника російського відомства Ігоря Конашенкова, подібна "гротескна" новина говорить про те, що "невичерпний гумор одеситів живий, незважаючи ні на що".

"Проте не можна виключати, що даний анекдот насправді - спланований "ексклюзивний витік" безграмотних пропагандистів південного оперативного командування ЗСУ", - підкреслив Конашенков.

Раніше ЗМІ повідомили, що 2 червня в Чорному морі біля острова Зміїний український літак Ан-26 перехопив малий ракетний корабель Чорноморського флоту.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...