Одкровення у передчутті виборів: Садовий розповів, як Порошенко його купляв, а він не продався

Мер Львова запевнив, що президент пропонував йому очолити уряд.

Андрій Садовий. Фото:Слово і ДілоМер Львова Андрій Садовий заявив , що президент України Петро Порошенко пропонував йому "багато різних посад". Про це Садовий розповів в інтерв'ю виданню Цензор.НЕТ, зазначають Патріоти України.

"О, він мені багато чого пропонував. Він пропонував багато різних посад: "Хочеш, областю керуй?", "Хочеш йти в уряд працювати?", "Хочеш очолити мій партійний список на виборах?"

Потім: "Очоль уряд!" Тобто всі можливі пропозиції", - стверджує Садовий.

За словами мера, він відмовляв президенту і говорив, що "у нього є своя дорога". "Коли він мені пропонував очолювати їхній список на виборах, я казав: "Я взагалі вважаю аномалією іменні партії". Ну, уявіть собі: "блок Обами". Чи, коли у нас були вибори, у Англії був Камерон. То що це має бути – блок Камерона? Це аномалія, ми вертаємося в первісно-общинний лад. Партії мають бути ідеологічними; тим більше, у всьому світі є чітка жорстка змога, що Президент має бути позапартійною особою. І має бути Гарантом для всіх інших." - підсумував голова Львова.

Як відомо, Садовий очолює Львів з 2006 року. Є лідером партії "Самопоміч".

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...

"Ще не пізно...": Адмірал НАТО прокоментував просування росіян на фронті

середа, 8 травень 2024, 23:08

Попри просування російських сил на полі бою Україна все ще може виграти війну. Про це заявив голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер в інтерв'ю бельгійському мовнику VRT, передають Патріоти України. Бауера вважає, що для України «ще не пізно...