"Одні колдобини і колдо*обини": Ляшко закликав розстрілювати за поганий ремонт доріг

Лідер РПЛ запропонував заборонити ямковий ремонт доріг взагалі, а тих, хто ремонтував неякісно, розстріляти.

Олег Ляшко. Фото: УНІАН.

Голова Радикальної партії Олег Ляшко закликав закопувати в асфальт і розстрілювати робітників та чиновників, причетних до неякісного ремонту доріг. Про це він заявив з трибуни парламенту 17 квітня, передають Патріоти України.

Він назвав мільйонні і мільярдні суми, виділені на ремонт доріг у регіонах у минулому році, і продемонстрував результати ремонту – фото величезних ям на дорогах. "Легко вішати лапшу, коли дивишся з вікна гелікоптера, розказувати, які у нас хороші дороги. З висоти пташиного польоту не видно, які дороги", - сказав Ляшко.

"Подивіться, як відремонтували дороги. Там ціла сім'я може поселитися, на пікнік виїхати. Ще й корів туди засунути, в ту яму… Добратися від Запоріжжя до Маріуполя не менше 5 годин по тих колдобинах і колдо*обинах", - вигукував Ляшко.

Він висловив вимогу заборонити ямковий ремонт доріг, а тих, хто ремонтував неякісно, розстріляти. "В оті ями закопувати тих, хто організовував ремонт доріг, починаючи від керівника ремонтної дільниці і до всіх, хто ремонтував ті дороги. Закопати і зверху асфальтом проїхати бетоноукладчиком. Так, як Гітлер робив, з безбілетниками боровся: вивели, розстріляли пару чоловік – по сьогоднішній день всі платять за білети", - сказав Ляшко.

За його словами, щоб були "нормальні дороги, має бути найжорсткіша відповідальність за ями, за розкрадання". "Дороги немає – а маєтки, як гриби після дощу ростуть", - підсумував Ляшко.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...