Однієї "Батьківщини" замало? Плотницький пропонує Савченко створити свою команду у Раді - ЗМІ

Адже Савченко - №1 партії Юлії Тимошенко до Верховної Ради і фракція "Батьківщини" не відхрещувалася від ініціатив льотчиці про перемовини з ватажками "Л/ДНР".

Терорист Плотницький. Фото:www.ednist.info

Глава самопроголошеної "Луганської народної республіки" Ігор Плотницкий відповів на пропозицію українського депутата Надії Савченко про особисту зустріч. За його словами, їхня розмова може принести результат, тільки якщо Савченко вдасться створити свою команду в парламенті. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Newsonline24.

"Я позитивно оцінюю заклики до миру, прощення і діалогу, які Надія Савченко робить останнім часом. Однак тільки розмовами і переговорами мир не досягається", - заявив Плотницкий. Лідер "ЛНР" підкреслив, що поки Савченко залишається миротворцем-одинаком, яка не має своєї команди і офіційних повноважень, "вона ризикує битися як риба об лід і нічого не добитися".

"І ніякі зустрічі зі мною нічого не змінять, навіть якщо вони будуть щоденними. Чи зможе Надія Савченко створити у Верховній Раді депутатську групу "За мир і діалог в Донбасі"? Якщо так - тоді наша зустріч і узгодження дій можуть виявитися доречними і результативними", - зазначив Плотницкий.

Поява такої депутатської групи стане "моментом істини для всього київського режиму". Цей факт покаже, наскільки Україна готова виконати свої зобов'язання, підписані в Мінську, додав лідер сепаратистів.

Як повідомлялося раніше, Савченко закликала українців, які проживають по обидва боки лінії зіткнення, попросити вибачення один у одного. Вчора Савченко закликала лідерів "ДНР" і "ЛНР" зустрітися для переговорів на нейтральній смузі. Савченко висловилася і за амністію сепаратистів Донбасу.

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...

"Нам сказали, що назад нас можуть не забрати": Боєць 3-ї штурмової розповів про польоти до оточеного Маріуполя та секретну операцію: "Апокаліпсис"

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:26

Боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів про польоти до оточеного Маріуполя. Він зазначив, що тоді командири шукали добровольців, щоб здійснити цю місію. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Барсік" зазначив, що було б...