"Одноглазый Джо": Ватажок псевдореспубліки "ЛНР" Плотницький позбувся ока

Після замаху у Плотницького серйозні проблеми зі здоров'ям і в "ЛНР" швидко він точно не з'явиться.

Плотницький залишився без ока. Фото: ukr.media.

Ватажок "ЛНР" в результаті замаху втратив одне око. Таку картину зі слів російських медиків "Острову" повідомило закрите джерело з оточення Плотницького, повідомляють Патріоти України.

"У Плотницького все серйозно. Великі проблеми із зором, лікарі говорять про те, що йому довго треба лікуватися і відновлюватися. Плотницкий знаходиться в приватній елітній клініці. Він для всіх закритий, до нього пускають тільки родичів і людей з близького оточення ", - зізнався інформатор.

У той же час джерело говорить, що загроза життю минула, але проблеми з очима, печінкою і селезінкою будуть ще довго даватиметься взнаки.

"Швидше за все йому вставлять штучне око, і найближчим часом Плотницького точно не буде в "ЛНР". Йому належить дуже серйозне і довге лікування, не на один місяць ", - додало джерело.

16 серпня сепаратистський "Луганськ 24" випустив відео, на якому "глави" захоплених територій "ЛНР" по стійці смирно і з черговими посмішками розшаркуються перед Плотницьким і зізнаються йому в любові та вірності.

"Ми вас чекаємо, без вас ніяк. Ви нам дуже потрібні. Лікуйтеся і одужуйте ", - говорили головні дійові особи ролика, які ще кілька днів назад теж стверджували, що Плотницький в Луганську, але виїхав на об'єкт і взяти участь в нараді не може.

"Ворог почав наступальну кампанію ще в жовтні минулого року": Селезньов дав прогноз, скільки часу триватиме активний наступ РФ

п’ятниця, 17 травень 2024, 6:53

Росія буде потужно атакувати на різних ділянках фронту ще приблизно тиждень або два. Про це заявив "Еспресо" колишній речник Генштабу ЗСУ, військовий експерт Владислав Селезньов. За його словами, зазвичай масштабні наступальні операції можуть тривати в...

"Окупанти залякані, що їх розстріляють": Військовослужбовець ЗСУ розповів про бої на Лиманському напрямку і самогубства в лавах ворога

п’ятниця, 17 травень 2024, 6:42

Понад місяць російські війська активно штурмують позиції Сил оборони на Лиманському напрямку. У бій окупанти посилають піхотні групи, які мають наказ не повертатись ні за яких умов. Про ситуацію на цій ділянці фронту в етері "Суспільне. Студія" розпові...