"Одноглазый Джо": Ватажок псевдореспубліки "ЛНР" Плотницький позбувся ока

Після замаху у Плотницького серйозні проблеми зі здоров'ям і в "ЛНР" швидко він точно не з'явиться.

Плотницький залишився без ока. Фото: ukr.media.

Ватажок "ЛНР" в результаті замаху втратив одне око. Таку картину зі слів російських медиків "Острову" повідомило закрите джерело з оточення Плотницького, повідомляють Патріоти України.

"У Плотницького все серйозно. Великі проблеми із зором, лікарі говорять про те, що йому довго треба лікуватися і відновлюватися. Плотницкий знаходиться в приватній елітній клініці. Він для всіх закритий, до нього пускають тільки родичів і людей з близького оточення ", - зізнався інформатор.

У той же час джерело говорить, що загроза життю минула, але проблеми з очима, печінкою і селезінкою будуть ще довго даватиметься взнаки.

"Швидше за все йому вставлять штучне око, і найближчим часом Плотницького точно не буде в "ЛНР". Йому належить дуже серйозне і довге лікування, не на один місяць ", - додало джерело.

16 серпня сепаратистський "Луганськ 24" випустив відео, на якому "глави" захоплених територій "ЛНР" по стійці смирно і з черговими посмішками розшаркуються перед Плотницьким і зізнаються йому в любові та вірності.

"Ми вас чекаємо, без вас ніяк. Ви нам дуже потрібні. Лікуйтеся і одужуйте ", - говорили головні дійові особи ролика, які ще кілька днів назад теж стверджували, що Плотницький в Луганську, але виїхав на об'єкт і взяти участь в нараді не може.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...