Офіцер 92-ї бригади розповів подробиці атаки "гібридів" на Красногорівку

Після масованого обстрілу, піхоті росіян вдалося вдертись в наші окопи. І там зав'язався жорстокий бій

Між диверсантами та бійцями сил АТО зав’язався бій в районі Красногорівки


У Збройних силах України розповіли деталі масованого обстрілу Красногорівки Донецької області та спроби штурму зі сторони проросійських бойовиків у ніч з 19 на 20 липня, зазначають Патріоти України.

Заступник командира 1-го механізованого батальйону 92-ї бригади ЗСУ капітан Вадим Кригін у коментарі Hromadske повідомив, що бойовики понад чотири години (із 6-ї до 10-ї години вечора 19 липня) обстрілювали Красногорівку із артилерії, аби прикрити наступ своєї диверсійно-розвідувальної групи. Вогонь поновився з 1-й ночі до 4:15 ранку 20 липня.

"Спочатку стріляли з 120 мінометів, а пізніше також з танку. Частково ДРГ вдалось зайти в наші окопи. І там вже зав'язався бій, котрий тривав приблизно годину", - додав він.

За інформацією штабу АТО, після 4-ї години ранку російсько-окупаційні війська відкрили масований вогонь з мінометів, артилерії калібром 122 мм, танків та установок Град-П. Під час атаки ворожої ДРГ четверо українських військовослужбовців загинули, двоє поранені.

"Ми змогли дати відсіч, але у нас троє загиблих, у бойовиків - четверо, але в наших окопах лежить лише три тіла, про четвертого вбитого знаємо із перехоплень їхніх розмов", - додав Кригін.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...