Офіційно: БПП висунув Гройсмана в прем'єри

​"Народний фронт" також готовий розглянути цю кандидатуру.

Володимир Гройсман. Фото:24tv.ua

Фракція "Блоку Петра Порошенка" запропонувала призначити прем'єр-міністром Володимира Гройсмана, спікера Верховної Ради. Про це повідомила прес-служба "Народного фронту", інформують Патріоти України.

"БПП нарешті відгукнувся на нашу пропозицію про необхідність вирішення політичної кризи і вніс свою кандидатуру на посаду глави уряду. Фракція "Народний фронт" розгляне пропозицію наших партнерів по БПП по кандидатурі Володимира Гройсмана та принципи формування нової коаліції і визначиться щодо своїх подальших кроків", - заявив з цього приводу лідер фракції НФ Максим Бурбак.

Тим часом депутат Вікторія Сюмар заявила журналістам в Раді, що варіант формування технократичного Кабміну розглядався "Блоком Порошенка", але під нього не вдалося зібрати голоси.

Вона також повідомила, що посаду спікера замість Гройсмана може зайняти представник "Народного фронту" - Андрій Парубій.

Нагадаємо, вчора президент Петро Порошенко заявив, що коаліція повинна визначитися з кандидатом в прем'єри і призначити новий склад уряду наступного вівторка, 29 березня.

Володимиру Гройсману 38 років. У 2006-2014 роках він був мером Вінниці, після чого перейшов в уряд на посаду віце-прем'єра - міністра регіонального розвитку і будівництва.

У листопаді 2014 року був обраний до Верховної Ради, де став спікером.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...