Оголосила голодування: Адвокат розказав, як себе почуває Надія Савченко

Поки що здоров'ю української льотчиці нічого не загрожує, запевнив правозахисник.

Марк Фейгін і Надія Савченко. Фото:www.radiosvoboda.org

Стан української льотчиці Надії Савченко на даний момент задовільний. Про це її адвокат Марк Фейгін повідомив російському агентству Интерфакс, зазначають Патріоти України.

За словами Фейгіна, його підзахисна заздалегідь готувалася до оголошення голодування і поки що її здоров'ю нічого не загрожує.

"Надія оголосила голодування. У цьому сумнівів немає. Вона до нього готувалася, накопичувала вагу. І, за її словами, перший тиждень голодування їй зазвичай дається досить легко. Поки інформації про стан здоров'я Савченко, яка вселяла б побоювання, у захисту немає", - розповів Фейгін.

Він зазначив, що в понеділок Савченко в СІЗО повинні відвідати її мати і сестра, а також представники Генерального консульства України в Ростові-на-Дону.

Раніше повідомлялося, що адвокати Надії Савченко очікують, що її обмін на російських спецназівців Олександра Александрова і Євгенія Єрофєєва все ж таки відбудеться.

Сьогодні з'явився найімовірніший і правильний прогноз": Експерт пояснив, що вказуватиме на початок постачання винищувачів F-16

субота, 4 травень 2024, 11:23

Постачання західних систем протиповітряної оборони буде привʼязане до початку постачання винищувачів F-16. Таку думку в етері 1+1 висловив військовий експерт, директор Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко, передають Патріоти України...

“Буде масований удар”: Жданов попередив про ракетну атаку ворога по Україні

субота, 4 травень 2024, 10:56

Російська армія може завдати масованого ракетного або комбінованого удару по Україні з початком її наступальних дій на сході та північному-сході. Про це в коментарі сайту ТСН.ua розповів військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України. “Я н...