Ой, не для того мама квітку ростила: Додому поїде чергова партія іхтамнетів

Головне управління розвідки Міоборони України повідомили про втрати російських окупаційних військ на Донбасі.

Додому поїде чергова партія іхтамнетів. ukr.media.

Українська сторона зафіксувала чергові втрати особового складу з'єднань і частин так званих 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) армійських корпусів Збройних сил Росії. Про це повідомляється на сторінці Головного управління розвідки Міноборони України в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"14 липня ц.р. загинули двоє і поранені семеро військовослужбовців 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) і 11 окремого механізованого полку (Макіївка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, а також 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ", - йдеться в повідомленні.

Також розвідкою встановлено персональні дані одного з тяжкопоранених військовослужбовців російських окупаційних військ. Ним виявився боєць розвідувальної роти полку Кулик Олександр Андрійович 1991 року народження.

Як повідомляли Патріоти України , напередодні розвідка зафіксувала перекидання на Донбас військової техніки з Росії.

"Загроза для життя й здоров'я": В угрупованні військ Хортиця розповіли про причини відходу з Бердичів

понеділок, 29 квітень 2024, 20:14

Сили оборони відійшли з Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки на більш підготовлені та захищені позиції, щоб уберегти особовий склад. Про це повідомив спікер ОСУВ Хортиця Назар Волошин у коментарі "Донбас Реалії", передають Патріоти України. За його сл...

Ворог підтягує сили: ЗСУ стабілізували ситуацію в районі Часового Яру, але є "але", - співзасновник DeepState Погорілий

понеділок, 29 квітень 2024, 19:43

Роман Погорілий, співзасновник DeepState прокоментував ситуацію в районі Часового Яру на Бахмутському напрямку. Про це він повідомив у етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Ворог намагається використати будь-яку можливість, щоб просу...