Окупанти на Донеччині обстріляли торговий центр, багато поранених - Порошенко

Український президент розповів про чергові акти російської агресії під час виступу на Мюнхенській конференції з безпеки.

Петро Порошенко на Мюнхенській конференції. Фото:ТСН

Бойовики обстріляли торговий центр в Донецькій області, на місці інциденту багато поранених. Про це президент України Порошенко заявив у виступі на Мюнхенській конференції з безпеки, передають Патріоти України з посиланням на Depo.ua.

"Тільки що я отримав інформацію, що 20 хвилин тому російські війська потрапили в торговий центр, багато поранених. 20 хвилин тому, що вони шукають на українській землі, чому вони стріляють із артилерії по моїх громадянах", - заявив Порошенко.

Також український президент під час виступу повідомив про втрати ЗСУ на Донбасі за останні 24 години: "За останні 24 години мій народ втратив трьох військовослужбовців, 12 зазнали поранень, більшість із них - в Авдіївці. Російська артилерія обстрілює мирні квартали. 1 мирний житель був убитий російською артилерією за останню добу, ще 2 зазнали поранень. Ви повинні розуміти ціну, яку ми платимо зараз", - сказав Порошенко.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...