Окупанти на Луганщині напали на спостерігачів ОБСЄ і намагалися відібрати в них автомобіль

В т.зв. ЗМІ "ЛНР" активно розповсюджується інформація щодо нападу на представників ОБСЄ "невизначених осіб".
Найманці "ЛНР" напали на ОБСЄ. Фото: соцмережі.

Підконтрольні окупантам ЗМІ так званої "ЛНР" пишуть, що на спостерігачів напала група невідомих і стверджують, що окупанти ведуть розшукові заходи. У районі населеного пункту Хороше в Луганській області окупанти напали на представників СММ ОБСЄ і хотіли відібрати в них авто. Про це у Facebook пише офіцер ЗСУ Анатолій Штефан, повідомляють Патріоти України.

Напад стався напередодні. "В результаті нападу було скоєно акт вандалізму - пошкоджено автомобільний транспорт та здійснено наругу над символікою ОБСЄ", - стверджує Штефан.

Нападниками виявилися терористи з першої мотострілецької бригади і четвертої мобільної мотострілецької бригади. Командир першої МСБ з метою приховування факту участі його особового складу в злочинних діях вирішив "заарештувати" трьох злочинців, які в подальшому були доставлені в КСП 1 мсб.

"На цей час в т.зв. ЗМІ "ЛНР" активно розповсюджується інформація щодо нападу на представників ОБСЄ невизначених осіб, у зв`язку із чим в "ЛНР" проводяться оперативно-розшукові заходи", - зазначив офіцер ЗСУ. Нападників вдалося встановити, серед них: Сорокін Віктор Володимирович, 28.11.1980, рядовий. Ковальчук Владислав Вікторович, 10.06.1975, старший солдат. Грабко Сергій Вікторович, 25.06.1987, рядовий.

"Це буде чесно": Кулеба підтвердив обмеження консульських послуг чоловікам мобілізаційного віку

вівторок, 23 квітень 2024, 15:30

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба підтвердив інформацію про призупинення надання консульських послуг громадянам України призовного віку, які перебувають за кордоном, зазначивши, що у теперішніх умовах головним пріоритетом є боротьба за ви...

"Весь цей час багатьом здавалося...": Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні

вівторок, 23 квітень 2024, 15:26

Є дві причини того, чому Палата представників США нарешті схвалила виділення допомоги Україні. Перша з них - підтримка експрезидентом Дональдом Трампом спікера та можливості допомоги Україні. Друга - складна геополітична ситуація у зв'язку з атакою Іра...